jsp-hotel.dk

Teknik

Hardware
Alle hoteller kører på rack-monterede Dell servere med fysisk adgangskontrol, spejlede diske, nødstrømsanlæg, køling og døgnovervågning fra ekstern server.
Hvis websider og e-mail ikke er tilgængelig mindst 99% af en måned, refunderes betalingen for den måned.

Software
Redhat Linux servere med Apache og Sendmail. Afhængig af hotel-type, er der mulighed for at benytte PHP, Perl, Python, Chili!Soft ASP, MySQL database samt Java servlets og JSP.

Trafik
Webhotellerne er placeret hos Levonline i Stockholm, der er tilsluttet internettet med redundante 100 Mbit/s forbindelser.

Alle hoteller inkluderer mindst 10 Gb trafik per måned, hvilket i praksis svarer til fri trafik for langt de fleste.

Support
Der ydes teknisk support fra Levonline via e-mail (support@jsp-hotel.dk) eller på telefon 00 46 832 03 60 (opkald til Sverige). Support ydes på svensk eller engelsk.
Hos Levonline findes en omfattende (svensk) supportside med vejledninger og eksempler på de fleste funktioner.

Flytning/oprettelse af domæner
Ved bestilling af et webhotel, kan jsp-hotel.dk registrere et nyt domænenavn, der skal tilknyttes hotellet. Prisen for registrering af domæner fremgår af produktsiden.

Hotellet kan også tilknyttes et eksisterende domænenavn. Hvis domænet ikke bruges, angives det blot ved bestillingen, og domænet flyttes hurtigst muligt til det nye hotel.

Bruges domænet allerede, kan hotellet oprettes først uden at flytte domænet. Derefter kan hotellet tages i brug og siderne testes på http://www.domæne.dk.test.levonline.com/
Først når du beder om det, flytter vi domænenavnet.

Opsigelse
Ved bestilling binder man sig ikke til at forny webhotellet efter udløbet af den forudbetalte periode, og der er således ikke nogen opsigelse. Såfremt man ønsker at videreføre webhotellet, skal betaling for en ny periode være foretaget senest 14 dage inden udløbet af indeværende periode.

Vi sender påmindelse om fornyelse til den email, vi har noteret som kontaktadresse. Husk derfor altid at meddele ny adresse!