jsp-hotel.dk

Partner

jsp-hotel.dk tilbyder flere muligheder for partnere:

Henvisning
Hvis du henviser nye kunder til jsp-hotel.dk, forlænger vi dit abonnement svarende til en måneds abonnement på den type web-hotel, den nye kunde opretter.
Senest 30 dage efter oprettelsen sætter vi et beløb svarende til én måneds abonnement (af den type, den nye kunde har oprettet) ind på din konto.
Skaffer du én nye kunde om måneden (der opretter samme type webhotel som dit) har du således gratis webhotel !
Hvis der ved fornyelsen af dit abonnement står flere penge på kontoen end fornyelsen koster, får du forskellen udbetalt.
Har du ikke allerede selv et web-hotel, kan du få et kundenummer, så pengene venter på din konto den dag du selv vil oprette et hotel.

Forhandler
Har dine kunder brug for web-hotel løsninger? Så kan du købe web-hoteller med rabat og sælge dem videre til dine egne kunder. Du kan vælge selv at varetage al kontakt med kunden - eller tilbyde jsp-hotel.dk/Levonlines support som en del af løsningen.
Kontakt partner@jsp-hotel.dk for at høre nærmere.

Plus-hotel
Plus-hotel er et tillægsprodukt til de almindelige web-hoteller. Et plus-hotel fungerer for de besøgende som et separat hotel, men deler web-plads og evt. database med hoved-hotellet. Desuden foretages al administration med samme login.
Et plus-hotel kan f.eks. bruges af et web-bureau, der foretager al administration for en kunde. Prisen er den samme uanset hvilket web-hotel, som løsningen tilknyttes.
Pris pr. måned: 89 kr excl. moms (111 kr inkl. moms)
Gælder ved tegning for 1 år. Årlig pris 1.068 kr excl. moms (1.335 kr inkl. moms)